creare website mobil, site mobil
Un site optimizat pentru dispozitive mobile va face sa fiti remarcabili in fata concurentei. Aceste pagini web se redimensioneaza dupa marimea rezolutiei dispozitivului si profita de functionalitati ca touch screenul, geolocalizarea sau cartea de adrese, creand o experienta de navigare mult mai buna pe aceste dispozitive.

Mobile

EDGE Web Design Cluj ofera clientilor companiilor puterea, accesibilitatea, utilizabilitatea si comoditatea perfecta pentru a accesa websiteul lor de oriunde si oricand folosindu-se de un dispozitiv mobil. Simplitatea se afla in accesibilitatea inteligenta a websiteului existent si a functionalitatii folosind dispozitivele lor mobile intr-o interfata compatibila si usor de utilizat. Folosim tehnologii care detecteaza platforma curenta (mobil sau desktop) si redirectioneaza utilizatorul catre versiunea mobila compatibila a websiteului. Dvs. nici nu trebuie sa administrati doua continuturi diferite, sau doua websiteuri diferite.

O companie poate furniza o lista cu cele mai importante sectiuni ale websiteului existent si relevante clientilor sai care folosesc dispozitive mobile sa acceseze siteul. Daca se cere, intregul site poate fi mobilizat, iar in acest caz vom crea o versiune mobila completa, incluzand toate paginile si functiile site-ului existent. In cazul in care in viitor compania adauga sectiuni sau servicii noi in website, noi va vom extinde acele sectiuni si pentru versiunea mobila.

EDGE Web Design Cluj ofera solutii personalizate complete, bazate pe nevoile dvs.. Putem include elemente de marketing numai pentru utilizatorii mobili, incluzand diferite linkuri, bannere, promotii, etc. Obiectivul nostru principal este sa-i oferim utilizatorului final cea mai utilizabila solutie mobila indeplinind toate obiectivele de marketing.

Luand in considerare cresterea rapida a utilizatorilor mobili, companiile trebuie sa aiba websiteuri compatibile cu aceste dispositive pentru a-si putea vinde produsele si serviciile. Fiecare companie vrea sa-si prezinte identitatea pentru clientii actuali si viitori intr-un mod elegant, indiferent de mediul folosit pentru a face asta. Un website mobil este unul din acele medii pe care companiile nu isi pot permite sa le ignore.
creare aplicatii mobile, creare website mobil