seo, optimizare site
Utilizand cele mai eficiente sisteme de optimizare site si promovare site in motoarele de cautare, vom fi capabili nu numai sa ajungem cu succes la piata dvs actuala, ci si sa o extindem in asa fel incat sa va puteti creste piata pentru a atinge si depasi orice obiectiv pe care vi l-ati propus.

Promovare site

Impreuna cu gama larga de servcii pentru afaceri online, oferim si servicii aditionale specializate precum Optimizare website (SEO) si Promovare website (SEM). In piata competitiva de astazi, SEO si SEM sunt necesare indiferent de domeniul sau dimensiunea afacerii dvs.

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului si calitatii traficului unui web site, venit de la motoarele de cautare pe cale naturala (din paginile de rezultate ale cautarii, pentru anumite cuvinte cheie urmarite). Promovarea in motoarele de cautare (SEM) este strategia de internet marketing prin care se urmareste promovarea unui web site sporindu-i vizibilitatea in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare (SERPs). SEM inseamna cresterea prezentei pe internet a unui site prin legaturile (linkurile) pe care le are cu alte siteuri.

Noi nu vindem produse sau pachete de SEO si SEM – noi oferim o abordare personalizata pentru nevoile si obiectivele dvs. Aceste servicii includ:

1. Analiza domeniului de activitate
Procesul nostru incepe cu analizarea domeniului dvs. de activitate. Va analizam afacerea, va studiem cu atentie concurenta, determinam valoarea reala a fiecarui click, formulam procesul de conversie a clickurilor, perfectionam interactivitatea cu websiteul dvs. Si maximizam utilizabilitatea.

2. Analiza websiteului
Urmatorul pas este sa va analizam websiteul. Vom studia cu atentie toate aspectele tehnice a siteului in relatie cu motoarele de cautare. Expertii nostri vor veni cu un raport detaliat a siteului si cu o lista de imbunatatiri recomandate, daca este cazul.

3. Analiza cuvintelor cheie
Expertii nostri SEO vor analiza toate cuvintele cheie in relatie cu afacerea dvs. Pe langa acestea puteti furniza si dvs. o lista cu cuvinte cheie in ordine descendenta a prioritatii lor. Echipa noastra va determina valoarea fiecarui cuvant cheie si va finaliza lista dupa prioritati. Analiza include si studierea siteurilor competitiei pentru a determina valoare PPC (Plata Pe Click) a fiecarui cuvant cheie, cercetarea pozitiei curente, crearea unui calendar al imbunatatirii pozitiilor, asocierea linkurilor exterioare, asocierea adancimii interioare, dezvoltarea detaliata a prioritatilor, si alte etape ale optimizarii. Cercetarea noastra detaliata si accentul pe maximizarea cuvintelor cheie creeaza o strategie extrem de puternica pentru campania dvs. SEO.

4. SEO intern si dezvoltarea strategiei
In aceasta etapa vom combina cele trei analize si vom crea un plan de joc pentru maximizarea veniturilor investitiei dvs. Va vom lua in considerare bugetul si va vom oferi o solutie care sa returneze cel mai mare venit.

5. SEO extern
Dupa ce websiteul este optimizat din punct de vedere tehnic, vom incepe sa lucram pentru popularea linkurilor. Acest proces include submiterea in directoare web, marketing de bloguri, submitere de articole, creare comunicate de presa si submiteri, link building, si optimizare in medii sociale. Departamentul nostru intotdeauna cauta cele mai eficiente metode pentru a va face websiteul mai popular. Daruirea si munca noastra constanta furnizeaza rezultate de lunga durata si succes pentru siteul dvs.
seo, promovare site, optimizare site