web design cluj, creare site cluj

Cine suntem noi si ce putem face?


EDGE SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L.

este o companie din Romania (Europa), mai exact in minunatul oras Cluj-Napoca, dar care colaboreaza cu clienti din intreaga lume, incepand cu Noua Zeelanda si pana la SUA, Marea Britanie, Ungaria si chiar Nigeria. Principalul nostru obiectiv este de a aduce inovatii in technologia web, dezvoltand solutii noi si unice pentru clientii nostrii, pastrandu-ne pe durata intregului proces un nivel cat mai ridicat de profesionalism

Datorita experientei solide dobandite in domeniul web-ului si a dezvoltarii de software putem garanta o munca stabila, de o calitate ridicata, si putem spune cu mandrie ca satisfactia clientilor este principala noastra prioritate. Oferim solutii complete pentru clientii nostri, atat companii cat si persoane fizice, si o intretinere pe termen nelimitat pentru acestea. Exploram in mod constant tehnologii noi si antrenam echipa pentru a o face capabila sa va ofere cele mai bune servicii din lumea web development-ului si a ingineriei software

La EDGE Web design Cluj, intelegem ca avand un website cu un aspect placut, si un logo atragator nu este suficient. Pentru ca prezenta online sa conteze cu adevarat, website-ul trebuie sa fie complementar business-ului dumneavoastra si nevoilor clientilor. Suntem constienti de faptul ca un aspectul nu este suficient pentru reusita; cheia succesului se afla in intelegerea pietei si asigurarea ca site-ul dumneavoastra atinge, reflecta si raspunde publicului dumneavoastra. Prestigioasa noastra raza de expertiza ne permite sa ramanem flexibili si sa ne modelam procesul de web design pentru a va indeplinii necesitatile si a va satisface cerintele.


LorĂ¡nd Pavai
CEO & Senior Developer

web design, web design cluj

De ce este EDGE Web Design Cluj mai bun?


Echipa noastra de web design & web development a petrecut mult timp dezvoltand si perfectionand propria platforma tehnologica CMS, permitand astfel sa dezvoltam site-uri folosind si alte tehnologii. Detinem o vasta experienta in integrarea website-urilor cu diferite surse de date corporative, portaluri de plata, securitate, sisteme de email si multe alte tehnologii.

Clientii nostrii variaza de la persoane fizice la companii care au nevoie de solutii software si web unice si complet personalizabile. Ne-am specializat pe dezvoltarea de website-uri si sisteme software inovative, complexe pentru a indeplini si a depasi asteptarile clientilor, ajutand astfel afacerea sa le indeplineasca scopul si sa obtina segmentul de piata dorit.

Expertiza noastra in Search Engine Marketing ne permite sa oferim website-uri care sunt proiectate in jurul celor mai bune practici si principii de Search Engine Marketing. Cu serviciul nostru de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) vom face ca site-ul dumneavoastra sa fie printre primele in cele mai populare motoare de cutare pentru cuvintele cheie din afacerea dumneavoastra. Echipa noastra de SEO foloseste tehnici dovedite ca vor asigura site-ului dumneavoastra traficul maxim si va conduce pe cati mai multi vizitatori spre afacerea dumneavoastra.


Daca doriti sa va aduceti afacerea la un nivel ridicat de profesionalism si sa obtineti succesul, noi suntem cei care va putem ajuta!